Kontaky-modul

Jednání Výběrové komise se bude konat ve středu 23. 9. 2020 od 17.30 hodin v zasedací místnosti MAS.


Plánovaný program jednání:

1) Prověření střetu zájmů k projektům podaným ve Fiche 12,18 ve Výzvě č. 4 PRV, kontrola usnášeníschopnosti
2) Volba zapisovatele a ověřovatele zápisu
3) Schválení hodnocení projektů ve Fiche 12 Nezemědělské podnikání na venkově
4) Schválení hodnocení projektů ve Fiche 18 Základní služby a obnova vesnic ve venkovských oblastech

V příloze e-mailu je seznam hodnocených projektů včetně identifikace žadatele a formulář Prohlášení o střetu zájmů, prosím všechny, aby se se zaslaným seznámili a vyhodnotili svůj případný střet zájmů v jednotlivých fichích. Formulář Prohlášení stačí podepsat na začátku jednání Výběrové komise.

Kterýkoliv člen Výběrové komise se může v případě zájmu v kanceláři MAS seznámit s hodnocenými projekty.
 
U projektů proběhlo věcné hodnocení trojicí hodnotitelů ve složení Miluše Nováková, Iva Filípková, Kristýna Paříková. Výsledek hodnocení bude zaslán členům Výběrové komise jako podklad k jednání ve lhůtě min. 3 kalendářní dny před jednáním komise v souladu s Jednacím řádem Výběrové komise.

Vzhledem k očividnému střetu zájmů některých členů Výběrové komise v některé z fichí prosím všechny o účast z důvodu zajištění usnášeníschopnosti komise. Osobní účast je možné nahradit zmocněním jiného člena Výběrové komise ze stejné zájmové skupiny nebo jiné osoby vystavením plné moci – v tom případě se mnou prosím komunikujte za účelem zaslání příslušného formuláře.
 
Prosím potvrďte svou účast na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Náš Facebook

Hledat

Free business joomla templates